Power Big Meet 2017 i Lidköping

Är detta slutet för Power Big Meet i Västerås?

Enligt American Car Club Sweden som är Värd för Power Big Meet 2017 har nu till morgon ändrat på deras evenemang sida att platsen för Power Big Meet 2017 ska vara i Lidköping.

Källa till ACCS evenemang om Power Big Meet 2017: Klicka här!

Lidköping som ligger ca 25mil från västerås skall som det ser ut som nu vara värd för en av sveriges största bilträffar!

power2

Power Big Meet (i folkmun Power Meet), tidigare Power street and swap meet, är en bilträff som har arrangeras i Västerås sedan 1984 med inriktning mot amerikanska veteranfordon. Under evenemanget är omkring 20 000 fordon inblandade. Träffen hålls sedan 1984 varje år den första helgen i juli och arrangeras av föreningen American Car Club Sweden (ACCS) och företaget Power Meet AB.

 

Under träffen 2016 rånades Power meet-grundaren Kjell Gustafsson av tre okända gärningsmän. Enligt uppgifter var bytet på över en miljon kronor. Efter detta gick Gustafsson ut med att detta innebär slutet för Power Meet, att han inte kommer att anordna det igen. Han ändrade sig sedan och meddelade att det ska anordnas Power Meet även 2017 då det är 40-årsjubileum. Dock har senare uppgifter gjort gällande att träffen 2017 kommer att anordnas i Lidköping, och nu har vi fått svaret av ACCS.