Sponsorer
Rockkläder & coola kläder https://www.dunken.se/

Vi håller alltid snabba leveranser på våra tryckta t-shirts, god kvalitet och bra service på alla våra coola kläder

Mickes Bilvård https://www.facebook.com/Mickesbilvard/

Mickes bilvård arbetar med avancerad bilvård. våtslipning och polering av, lack,sten,glas och metall. teflon eller

Kommande
Lördag, April 25, 2020 11:00 - 18:00
Frendo Annelund, Alingsåsvägen 2, 524 42 Ljung, Sverige

ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS!
I många år har vi haft en dröm om att ordna ett entusiastrally och kan nu stolt presentera Annelundstrofén!
Ett entusiastrally där alla med intresse för ett åkdon är välkomna, oavsett om det är en gammal moped, en epa-traktor, en motorcykel eller en entusiastbil.

Ett entusiastrally för er som aldrig åkt på ett sådant innan är som en tipspromenad fast på hjul. På några utav stoppen kommer det inte bara vara frågor, utan också enkla fysiska tävlingar.

Slingan som ska åkas tar oss igenom vår vackra landsbygd där många utav våra lokala företag kommer belysas lite extra. Det är en tur på ca 40km och med samtliga stopp beräknar vi att den totala körtiden kommer hamna på ca 3-4 timmar.

Vid målgången välkomnas ni av ett live-band som spelar härliga gamla rock´n´roll-klassiker och det kommer även serveras enklare mat och dryck till förmånliga priser.

Startavgift för detta evenemang är valfri men obligatorisk.
Med andra ord väljer DU vad du vill betala i startavgift och samtliga startavgifter kommer oavkortat skänkas till organisationen Maskrosbarn.

Så om du precis som vi har längtat efter ett rejält startskott på fordonssäsongen 2020 och dessutom vill göra en bra sak för våra utsatta barn i samhället. Då bokar du in den 25/4 som dagen då det är dags att ta ut pärlan igen och bege dig ner till Annelund för att ha en toppendag tillsammans med oss!

Vi ses vid pumpen!

Facebook evenemang --> Klicka här!

Bli först att gilla detta
Det finns ingen ny feed att visa dig just nu!