Wild West Cruisers
För oss som gillar gamla fordon & nostalgiprylar

Wild West Cruisers är en fordons/nostalgiförening i Junsele, vars ändamål är att träffas, umgås och ha roligt, med eller utan ”kärra”, samt anordna evenemang för Junselebygden.

Vi ser även fram emot roliga pratstunder under våra ”mekarkvällar” i våran garagelokal. Det finns fordonsplatser som man kan hyra vid ett medlemskap i föreningen, och att åka till klubblokalen nere på ”Nipan området” för grillkvällar och ”kaffesurr”.

Vi i Wild West Cruisers anordnade Junsele Midsummer-Meet 2010 på Midsommarafton nere på gamla festplatsen ”Nipan”.
Det blev en otroligt nostalgisk sommardag/kväll med många bilar och mycket glada människor. Vi hade även serveringstält, tivoli, musikunderhållning samt marknad nere på detta område, och vår första träff blev otroligt lyckad.
Nästan 2000 personer kom under denna dag och nu lägger vi ”ribban” ännu högre inför kommande säsonger.

Utan alla besökares otroligt positiva kommentarer och hejarop hade vi aldrig orkat fortsätta men nu, 5 år senare kör vi på för att göra midsommar i Junsele det stället man ska vara.

Vi Tackar alla SPONSORER och alla de som kommer denna dag och hjälper till,
utan er har det varit svårt att genomföra en sådan lyckad midsummer meet.

TACK!! /// Styrelsen Wild West Cruisers

1 Upcoming Events

Sort by

VÄLKOMMEN TILL JUNSELE OCH ÅRETS MIDSUMMER-MEET! Vi kör samma koncept som dom tidigare rekordåren, att vilket entusiast fordon som helst som kommer in och ställer ut har chansen att vinna ett pengapris. Däremot så har vi i år ökat på summan till 15000:- Kontant bara genom att deltaga!!!! Med andra ord så har vi ett lotteri på det fordonsnummer som du tilldelas när ni anländer till oss på Nipan. Burn Out Arean,där priset 5000:-, kontant, kommer att lottas ut till en av den som deltagit och bränt gummi i minst 10 sekunder.Obs 18 års gräns för att deltaga i burnout. Och dessutom har vi även ett hederspris till dagens “Peoples Choice” (smidd och jättefin udda pokal som garanterat kommer att uppskattas) Tony Johansson(Crow Castle Racing) kommer under dagen att visa upp sin Top Doorslammerbil. Dessutom så kommer speciell yta att finnas för Epa/A Traktorer och mopeder. Och pris kommer att finnas till bästa Epa/A Traktor(Förutom chansen på 15000:- så har vi ett hederspris en smidd pokal till den som vi utser) och som vanligt har vi även speciell plats för tuffa motorcyklar. Ni som löser in er på dagen har dessutom chansen att vinna en barnfyrhjuling värde ca 9000:-. Extra […]


# Sociala medier


Forum