Något vi strävar efter på Cruisingsverige är att webbplatsen ska vara en guide för dig inom motornostalgin, om det är så att du letar efter evenemang eller likaså en klubb att gå med i? eller vilka band som är bra eller bara sånt där onödigt vetande.

Apropå klubb, så är det kul att vi kan få ta del av klubbar runt om i sverige och få höra lite om deras klubb och vad dom sysslar med.
Denna gång har jag tagit kontakt med en klubb som har sitt säte i Örnsköldsvik/Kramfors och dom heter Bootleggers High Coast.

FB_IMG_1496094998115

Bootleggers High Coast är en klubb för er som gillar Old School , hotrods, kustoms, choppers mm. Och det återspeglar sig i deras evenemang som ni kan läsa mer om i detta reportage.

Här kommer lite information om detta gäng, håll tillgodo gott folk!

 

Klubbens namn? Bootleggers High Coast

I vilken stad/ort/kommun finns ni? Klubben har sitt säte i Kramfors kommun men har medlemmar från Örnsköldsvik och Kramfors än så länge…

När startades klubben? 2017Boot

Vad är era ambitioner med klubben? Den ultimata Hot Rod, Kustom och Choppers föreningen. Vårt främsta mål är att bevara den gamla old-school-andan och livsstilen

Hur ser klubbens historia ut? Medlemmarna har valts utifrån intresse för våra mål. Klubbens medlemmar har varit bland jänkare i 30-40 år och alla har varit med och arrangerat bilutställningar, motorshower eller andra meetings under denna period.

Hur många medlemmar har ni? 8 st än så länge

Vilket är ert största återkommande event? Old Iron Creationmeet est 2017.

Berätta gärna mer om era/erat event? Old Iron Creationmeet kommer att vara starten på Höga Kusten Motorvecka. Vi kommer att arrangera en träff för alla hotrods, kustoms, choppers i vintage-anda. Det kommer att finnas en säljgata med företagare inom hobbyn samt möjlighet till både rundvandring och provsmakning av höga kustens egentillverkade whisky nämligen BOX Whisky på Box Whiskydestilleri i Bjärtrå utanför Kramfors.Affisch-med-schema1

 

 

Det kommer att delas ut priser för många olika kategorier, tex bästa klädsel för livstilen, bästa kustom, bästa chopper, bästa hotrod och inte förglömma people choice. För de som kommer till träffen i entusiastfordon i originalskick kommer en speciell parkering att finnas med möjlighet till pris även där. Gedigna priser och ett otroligt vackert landskap vid Ångermanälvens strand!

Har ni några roliga minnen från någon händelse med klubben ni vill dela med er av? Vi är nystartartad så vi ska precis skapa dessa ?

Kan ni tipsa om någon plats eller något event som entusiaster inte får missa i sommar? Old Iron Creation Meet Bjärtrå Kramfors. Rod & Kuston Extravaganza Hissjö

Brukar ni hitta på saker med andra klubbar? Vad? Har inte hunnit ännu men har nära samarbete med motorklubbar i hela Kramfors Kommun inom Motorveckan samt SHRA Örnsköldsvik

Har ni bra återväxt i klubben? Det får vi jobba på då medelåldern i vår klubb just nu är ca 45 år.

 

FB_IMG_1492026558516

Hur ser ni på framtiden? Detta kommer bli otroligt bra och vi tror på våra ideer. Detta kommer att göra våra evenemang helt kanon! Vi har fler tänkta evenemang som vi tänkt starta upp också men måste ta det lugnt så vi hinner med.

Något café eller matställe ni vill lyfta fram i er stad, kommun? Mat och Nostalgi i Viksjö!

Något annat ni vill dela med er av? Inte som jag kommer på just nu. Hoppas vi ses i sommar!!! ?


# Sociala medier


Forum