Cruisers Club Meet

När Ica Supermarket Kramfors frågade oss om vi kunde skapa ett evenemang tillsammans så tackade vi ja direkt, men vi visste inte vad vi skulle göra där?

Vi kom på ganska snabbt vad vi skulle göra. Vi tänkte, vad vill vi på Cruisingsverige? Jo, förutom att vara den ballaste samlingsplatsen för likasinnade människor på webben så vill vi främja motorklubbarna i Sverige samt arbeta för att bevara motornostalgi kulturen i Sverige.

Tipsrunda

 

Så då skapade vi den ända träffen av sitt slag ” Cruisiers Club Meet ” där motorklubbar får chansen att synas och informera om sin klubb till den stora massan samt även promota sina evenemang som dom arrangerar.Cruisingsverige-Tält1

Cruisingsverige hade 5st klubbar på plats på Ica supermarkets parkering, det var lokala motorklubbar runt om orten Kramfors.

Riverside Cruisers från Kramfors, Hernöcruisers från Härnösand, Coast League Cruisers från Ullånger, SMF- Sollefteå, Bootleggers High Coast från Kramfors/Ö-vik.

Riverside Cruisers Foto av Bo Ulander

Riverside Cruisers
Foto av Bo Ulander

Coast League Cruisers Foto av Bo Ulander

Coast League Cruisers
Foto av Bo Ulander

Hernöcruisers Foto av Bo Ulander

Hernöcruisers
Foto av Bo Ulander

SMF-Sollefteå Foto av Bo Ulander

SMF-Sollefteå
Foto av Bo Ulander

Bootleggers High Coast Foto av Bo Ulander

Bootleggers High Coast
Foto av Bo Ulander

Cruisingsverige´s Foto av Bo Ulander

Cruisingsverige´s
Foto av Bo Ulander

Förutom information om klubbarna så hade vi en tipsrunda om klubbarna som var på plats. Vinsten var 2st Entré biljetter till vår Rockabilly kväll som går av stapeln i Härnösand den 14 Juil. Vinnaren av tipsrundan blev: Anki Bergquist från Härnösand

Entré Biljetter till den hetaste danskvällen i sommar

Entré Biljetter till den hetaste danskvällen i sommar

Det var inte bara bilar som visades upp på Cruisiers Club Meet, SMF-Sollefteå hade med sig en veteranmoped som väckte stor uppmärksamhet av folket.

Foto av Bo Ulander

Foto av Bo Ulander

En lyckad kväll med bra  väder, härligt grillat från Ica, glada männsikor, fina bilar, musik från Cruisingsverige´s spellista på Spotify.

ICA-Grillar

Grillas för fulla muggar

 

Ica hade en kväll späckad med aktiviteter, allt från munkätartävling till godisregn, och grillning av hamburgare, grillspett m.m

ICA-Godisregn

Godisregn!!!!

Cruisingsverige´s Foto av Bo Ulander

Cruisingsverige´s Cruisers Club Meet
Foto av Bo Ulander