End

# Classic Car Week

Thursday, July 26, 2018 7:00 - Saturday, August 4, 2018 17:00
Rättvik
Posted by: in category:
Information:

På Classic Car Week finns något för alla åldersgrupper. Under veckan anordnas allt från rallyn med klassiska bilar till demolition derbys och Hill Climb. familjeaktiviteter och utflykter. Nämnde vi att vi håller en av norra europas största bilmarknader? Vi behöver knappast säga att du som gillar fordon av alla de slag kommer att trivas i Rättvik under vecka 31. Välkommen!

 

En vecka, 10 000 bilar.

I år blir det den 27:e upplagan av Classic Car Week. Progammet för 2018 beräknas vara klart i månadsskiftet februari/mars,och i månadsskiftet juni/juli är den slutliga programtidningen klar.Utvecklingen har varit minst sagt hisnande. Från det första mötet våren 1991 då vi började planera för en sommarträff i Rättvik. Först funderade vi på att göra en uppvisning, Rättvik Concours skulle den heta. Sedan kom förslag som cruisingbacktävling eller kanske en marknad.

 

Det var då vi kom på konceptet. Vi gör allting samtidigt, under en hel vecka.

Sveriges största bilträff, för hela familjen.

Genom åren har vi haft många olika arrangemang. En del har funnits med sedan starten, vissa har försvunnit och andra tillkommit. Ändå är det just att få träffa varandra, göra nya bekantskaper, titta på bilar och koppla av som är det viktigaste.

 

De barn som var med sina föräldrar under de första åren har nu köpt egna bilar som de deltar med. Classic Car Week passar alla åldrar och det är just det som är framgångsreceptet för Sveriges största bilträff för hela familjen.

Map:
Route
Be the first person to like this
Be the first person to like this
Chiefen
Be the first person to like this
Be the first person to like this
Load More