Laddar Evenemang

« All Evenemang

Rövballebandet & Lifvens på Björnholmen loge – Nässjö

september 23 @ 21:00 - september 24 @ 01:00

facebook_event_1591457550918864

See this event on Facebook

Nu har det blivit tradition att Rövballebandet spelar i Björnholmen loge. Lördag 23. september händer det. Precis samma hälg som dom 2 senaste åren. Det här luktar party!

Rövballebandet är ett 100 prosent svenskt band från Norge – och Sveriges bästa raggarband. Med nordens största och roligaste scenshow, rock’n’roll, rockabilly, rumsrena låtar och några få snuskvisor med humor är det en oförglömlig upplevelse att se bandet.

http://www.rovballebandet.com/

Bandmedlemmar
Erik Röv, Hillbilly Bill, Tommy The Redneck och Johnny Gretschland

Hemort
Halden

Skivbolag
Runk Records

Om
Sveriges bästa raggarband!

Biografi
Rövballebandet är ett 100 % svenskt band från Norge. Bättre show- och humorband finns ej!

influenser
Eddie Meduza, Bengt Sändh

Första riktiga platta heter «Raggen Går», och kom sommaren 2011.
”Live Skagerack” dvd, kom sommaren 2012.
”Raggen går mellan pattar och lår” plattan, kom sommaren 2013.
”Raggen går i alla år” plattan kom sommaren 2014.
”Raggen måste gå” kom sommaren 2015.

Rövballebandet gör egna hitlåtar med texter som kan vara provocerande och snuskiga. Musiken och stilen är baserad på rock-a-billy, rock’n’roll, svenska supvisor och humorlåtar. Live spelar dom cover låtar av Eddie Meduza, och så klart sina egena låtar. All text är på svensk.

Det är fyra medlemmar i Rövballebandet. Ursprungligen är alla från Norge.

Alla är proffs inom musik och har spelat det mesta av livet, och i flera andra band. Rövballebandet är nog ett av dom bästa show och humor band som finns, något som säkert syns. Ved hjälp av genomtänkta scen-effekter, kan dom lova ett fartsfylt och kul show. Med stora mengder av konfetti, rök, snö och inte minst en galen vokalist vill man gå hem med ett minne för livet. Bandet får alltid med sig publiken.

Med den goda stämningen och atmosfären som oppstår när bandet drar igång, sejer det oss att vi ska ta Rövballebandet seriöst. Dom har kommit för att bli sveriges och kanske nordens största raggar- och humorband. Dom siktar självklart inte bara till alla raggare, utom alla som gillar humor- och partymusik. Och det är många!

Sverige har en lång och gammal tradition med supvisor och humorlåtar. Och med Rövballebandet vill denna traditionen fortsätta länge till…

Detaljer

Börjar:
september 23 @ 21:00
Slutar:
september 24 @ 01:00

Arrangör

Rövballebandet
Custom Design
x