Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Det här event har passerat.

Bilträff på Mat & Nostalgi i Viksjö, Lördag 9/9 2017

september 9 @ 10:00 - 18:00

facebook_event_1719634471671815

See this event on Facebook

Lördag den 9/9 är det dags för den stora bilträffen igen.
Det skulle vara fantastiskt roligt ifall vi skulle kunna toppa fjolårets succé med 560 fordon!. Mat & Nostalgi öppnar kl 10, och dom första bilarna börjar rulla in kring 11.00, och det brukar pågå några timmar. Prisutdelningen beräknas till kl 16,30 ca. Mat och Nostalgi håller öppet till 18.00 (Är det mkt folk kvar är vi flexibla). Aktiviteterna utomhus pågår också hela dagen………….

Alla typer av entusiast bilar och motorcyklar är välkomna.
Priser till finaste fordonen. (Bedömning sker av en dommargrupp där bilarna står parkerade )
Fjolårets speaker duo, Lallas Zeunert och Per Erik Eriksson kommer att finnas på plats. Det borgar för mycket skratt och intressanta historier från bilhobbyn.
Underhållningen kommer en trio med Göran Svelander, Sune Höglund och Daniel Holm att stå för. Göran är som en jukebox när det gäller att plocka fram gamla godingar, med sin gamla Hagströms Gitarr, och är liksom Sune och Daniel en rutinerad och skicklig musiker…Det kommer att bli grymt bra
Mat & Fika kommer att serveras både inne och ute.
Hoppborg och godisregn för barnen.
Fri Entré för alla.

Då intresset verkar vara jättestort, och vi har fått disponera om en del föratt alla skall få plats har själva träffområdet disponerats om lite.Vissa ytor vi hade i fjol, får vi inte längre disponera, men andra större ytor har tillkommit, så det kommer att bli bra… Och ja i år kommer det att finnas fler toaletter.

Ang säljplastser, kontakta oss på mail om du är intresserad i att sälja, matonostalgi@gmail.com , platserna är begränsade och eftersom vi inte tar någon entré så kommer vi att ta ut en liten avgift för säljplatserna. Annonsering i programbladet tar vi gärna emot, vill du och ditt företag vara med och synas samtidigt som ni stöttar det som verkar bli en av dom större träffarna i denna del av landet, ring 0611-31300, eller 0705747986 eller maila på matonostalgi@gmail.com.

Arrangemanget sker i sammarbete med Hänösands kommun, se gärna http://www.hogakusten.com , för info om fler upplevelser, övernattningar mm, när ni besöker området. Ett stalltips för långväga gäster, är Härnössands Bilmuseum , Sveriges största och fantastiskt intressant. Öppet på söndag 12-17.

Detaljer

Datum:
september 9
Tid:
10:00 - 18:00

Plats

Mat & Nostalgi i Viksjö
Gammelgården 237
Viksjö, Härnösands kommun, 87194
Custom Design
x